...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Czekolady

    Czekolady

    Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry.

    Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno – smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 mm z zatemperowanej czekolady.

    Deserowa, mleczna, biała.

     

     

    Więcej
  • Sonn Chleb TATERNIK

    Sonn Chleb TATERNIK

    Mieszanka pieczywa o chrupiącej skórce i delikatnym, sprężystym, wilgotnym miękiszu

    Dozowanie 20%

    Do przygotowania bochenków którym można nadać różny kształt, szczególnie chlebków o charakterze rustykalnym z popękaną skórką

    Składniki pieczywa m.in.: zakwas pszenny, mąka pszenna i żytnia, mąki słodowe, proszek typu jogurtowego

    Do łączenia także z ziarnami i ziarnami skiełkowanymi czy zarodkami, polecane szczególnie miękkie ziarna np. PGD Korny

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    PGD / Sonneveld
    sprzedawca
    PGD
  • HefeQuark

    HefeQuark

    Idealne na powrót do szkoły! DROŻDŻÓWKI UNIFERM na puszystym cieście drożdżowo-twarogowym z szerokim wachlarzem
    nadzień, na każdy dzień tygodnia!

    Uniwersalna mieszanka do produkcji pieczywa drożdżowego - twarogowego.

    UNIFERM HefeQuark zapewnia pieczywo drożdżowe z pełnym i delikatnym miękiszem. Dzięki czemu pieczywo optymalnie długo zachowa świeżość; produkt idealny do produkcji pieczywa weekendowego.

     

    Więcej
  • O-tentic

    O-tentic

    O-TENTIC to innowacyjny komponent piekarniczy - początek każdego Twojego pieczywa.

    Unikalna kompozycja produktu pozwala konsumentom delektować się smakiem pieczywa wyrabianego na zakwasach poddanych długotrwałej fermentacji. O-tentic zawiera zakwas, dzięki czemu bez trudu stworzysz smaczne i chrupiące pieczywo o wyjątkowym aromacie. Gwarantuje, że wypieki będą miały idealny, szklisty miękisz oraz przyjemnie pachnącą i chrupiącą skórkę.

    Z O-tentic stworzysz dowolny rodzaj pieczywa: od aromatycznego knypla, po bagietkę i chleb mieszany, aż po chleb żytni. Jeden produkt, nieskończone możliwości.

    O-tentic to pierwsze na rynku tak innowacyjne rozwiązanie. Dzięki niemu już od 15 lat konsumenci mogą cieszyć się doskonałym pieczywem na jego bazie.

    więcej >

    Więcej
  • Mistrz Branży wrzesień 2022

    Mistrz Branży wrzesień 2022

    Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika? I dlaczego warto dołączyć do nowo powstałego stowarzyszenia Rzemieślnik?

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Smaczny gryz chleba – rozmowa z Jackiem Wiarkiem
    Eleganckie łasuchowanie – rozmowa z Oskarem Zasuniem
    Pasja, finezja, zaangażowanie – rozmowa z Pawłem Sobierajem

    Mistrz produkcji
    100 lat czekolady Valhrona
    Za drzwiami piekarni – nowe stowarzyszenie Rzemieślnik
    Zmysłowa szarlotka
    Dzieci nie mogą jeść śmieci
    Bagietka z kiełkami owsa
    Tort ptysiowy z malinami
    Brownie z owocami leśnymi i kremem kakaowym
    Bardzo wielki tort
    Kreatywny sugarcrafting z Angeliką
    Lody okiem Szymona

    Mistrz zarządzania
    Podnoś cenę, ale przygotuj listę składników, bo klient idzie po jakość
    9 sposobów na redukcję kosztów poprzez cyfryzację
    Dlaczego warto projekt piekarni, cukierni czy bistro powierzyć profesjonalistom?
    Młodzi w branży
    Co w prawie piszczy

    Flash news

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Mistrz Branży sierpień 2022 - wydanie specjalne PIECZYWO #2

    Mistrz Branży sierpień 2022 - wydanie specjalne PIECZYWO #2

    Dzikie i modernistyczne chleby, bagietki oraz bajgle, praca w młynie i śniadaniowi, receptury Master Bakerów oraz fermentujące serce chleba - czyli nowe wydanie specjalne Mistrza Branży!

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Uczę chlebowej filozofii – rozmowa z Marcinem Pawlikowskim
    Nie każda bułka z dziurką to bajgiel – rozmowa z Bartoszem Stannym
    Dziedzictwo kulinarne i tradycja – rozmowa z Katarzyną Jarosz-Lenkiewicz

    Mistrz produkcji
    Co nowego w technologii wypieku sklepowego?
    Bagietka – królowa francuskich piekarni
    Nowe spojrzenie na chleb
    Śniadanie w piekarni
    Fermentujące serce pieczywa
    Chleby na trudne czasy
    Zakochany w młynarstwie

    Receptury piekarskie
    Gosia Rybacka
    Karol Żuber
    Krzysztof Rydnak
    Krzysztof Bryjka
    Bagietka z kiełkami owsa
    Bursztynek z kawą i jabłkiem

    Mistrz zarządzania
    Rolnictwo i żywność
    W stronę równowagi – o potrzebie integracji branży
    Śniadanie na mieście? – przygotuj wnętrze lokalu
    W piekarnictwie siła

    Flash news

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe